Goudinkoop per post

 

Voor sommige mensen kan het lastig zijn om langs te komen in onze winkel, bijvoorbeeld doordat u niet mobiel bent of doordat het simpelweg te ver voor u is. Om deze redenen bieden wij u de mogelijkheid uw goud/zilver per post aan ons te kunnen opsturen. Wij taxeren gratis en vrijblijvend. 

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Wij adviseren u altijd gebruik te maken van aangetekende / verzekerde verzending.

U stuurt het pakketje naar Klantenservice Tieman, G.J. van Heekstraat 110, 7521 EH, ENSCHEDE

Het is belangrijk dat u een kopie van uw legitimatiebewijs meestuurt, alsmede uw naam, adres, e-mail en het telefoonnummer waarop u te bereiken bent. Ook is het belangrijk dat u uw bankrekeningnummer meestuurt waarop wij het geld kunnen overboeken. Wij vragen u om telefonisch of per email contact met ons op te nemen alvorens u uw goud of zilver naar ons opstuurt. Vergeet u niet het verzendformulier?

Bij binnenkomst van het pakketje zullen wij uw goud of zilver controleren op echtheid, taxeren op karaat gehalte en wegen. Zo kunnen wij uw goud of zilver optimaal beoordelen. Dit proces zal worden uitgevoerd door een van de specialisten op onze werkvloer. Vervolgens zullen wij, kijkend naar de actuele koers, een prijsbepaling opstellen. Daarna nemen wij contact met u op om de prijsbepaling aan u te verklaren. Bij akkoord maken wij het geld meteen op uw rekening over. 

 

 

De verantwoordelijkheid voor het goed verpakken van uw goud of zilver ligt bij u.

 

DOWNLOAD VERZENDFORMULIER

WNLOAD DOVERZENDFORMULIER

 

 

© 2017 - 2024 TIEMAN JUWELIERS - Goud verkopen Enschede Almelo Hengelo Overijssel | sitemap | rss